Velkommen til Godset

Briskeby Gods er en vakker butikk med klær, sko, møbler, tilbehør, gaver og interiør.

Vi åpnet vår første butikk på Frogner i februar 2011. I dag har vi 4 butikker; nettbutikk, CC Vest, Frogner og Vinderen.

Våre leverandører innen klær spenner seg fra norske designere til anerkjente utenlandske motehus. Vi krydrer det hele med vakkert bijouterie, skjerf, vesker og sko.

Vårt interiør er unikt og spennende.
Kom innom og kos deg blant speil, lamper, møbler, interiørartikler og flotte klær

Vi på Briskeby Gods øsnker å skape en hyggelig stemning i våre lokaler. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg hjemme hos oss, finne inspirasjon og få fin en opplevelse. Vi håper at vi med vår sammensetning av lekre klær, spesielle interiørartikler og innredning klarer å appellere til dine sanser.

Velkommen til oss på Briskeby Gods

Hilsen Elisabeth og Cecilie

Team

 
Cecilie Vanem

 

Cecilie er eier og gründer av Godset. Cecilie har lang erfaring fra IT og telecom, og starter Briskeby Gods for å få brukt sine kreative evner. Cecilie er full av energi og finner alltid løsninger.

cecilie@briskebygods.no

Elisabeth Grindheim

 

Elisabeth er eier og gründer av Godset. Elisabeth har lang erfaring fra tekstilbransjen før hun gikk over til å skape Briskeby Gods. Elisabeth har øye for detaljer og kvaliteter, og finner alltid vakre ting.

 elisabeth@briskebygods.no

Som medlem i kundeklubben får du fordeler og forhånds-informasjon via epost. Du får blant annet: Personlige og unike tilbud, invitasjoner til arrangementer og førsalg. Informasjon om nyheter, lanseringer og konkurranser.

#briskebygods

Se inspirerende bilder fra hele briskeby gods familien. Alle bilder som tagges med
#briskebygods vises her, og kan inspirere andre kreative sjeler
Hilsen våre kunder

Som å komme inn i en vakker butikk i sør Europa

- Hege

Kom på besøk